Kirúgták az Echo TV burkoltan antiszemita viccelődőit

Írta: Szombat - Rovat: Belföld, Hírek - lapszemle

Közleményt adott ki az Echo TV, vállalhatatlan kijelentésnek minősítve azokat a megnyilvánulásokat, amelyek a január 1-jei Keménymag című műsorban hangoztak el Jakab Péter jobbikos képviselő személyével kapcsolatban.

Keménymag – a műsor kirúgott résztvevői

„Az Echo TV Zrt. elnézést kér a politikustól és a nézőktől, és a továbbiakban eltekint a műsorban eddig szereplő vendégek meghívásától” – írta meg a hvg.hu.

Az Echo TV közleménye szerint a 2018 decembere óta a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesma) tartozó csatorna a jövőben nem hívja a műsoraiba a kormánypropagandában dolgozó Megadja Gábort (888), illetve Vésey Kovács Lászlót és Ambrózy Áront (Pesti Srácok). Mindhárman kezdettől fogva a műsor alapemberei és rendszeres meghívottjai voltak.

Mint ismeretes, Jakab Péter Jobbik képviselő korábban maga hozta nyilvánosságra, hogy részben zsidó származású, egyik dédapját Auschwitzban ölték meg. A műsorról készült felvételt is ő tette közzé facebook oldalán.

Jakab Péter

A Jákobozás lenne a Fidesz nívódíjas szellemi terméke? Most, hogy kezd kialakulni egy széleskörű társadalmi együttműködés az Orbán-rendszer leváltása érdekében, Orbán és a lopott pénzen működtetett…

 

támogatás
Pop up banner
[popup][/popup]