A Trump adminisztráció egészségügyi szóvivője Soros és a Rothschild család “szándékairól”

Írta: Szombat - Rovat: Hírek - lapszemle, Külföld

Donald Trump amerikai elnök nem volt elégedett azzal, ahogyan Alex Azar, az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumának vezetője kezelte a koronavírus válságot, és szóvivőt nevezett ki Michael Caputo személyében, aki tanácsadója volt a 2016-os választási kampányban.

Michael Caputo

A keményen harcias Caputo még kinevezését megelőzően több tízezer tweet üzenetet törölt postájából. A CNN ezekből tett közzé több tucatnyit, amelyekben kínaiak elleni fajvédő kirohanások találhatók. Nem hiányoztak a demokraták elleni vádaskodások, amennyiben azok emberek pusztulását kívánják, nehogy Trumpot újraválasszák, továbbá a média ócsárlása sem maradt el.

David Rothschild közgazdász március 17-én arról írt, hogy Trump „embereket ölne” csak hogy hatalmon maradhasson. Caputo válaszában „született elitistá”-nak nevezte, ”akinek családja hatalomra tör, azért is terjeszt annyi hazugságot Trumpról.”

A new yorki közgazdász nem áll rokonságban az európai Rothschildokkal, akik évszázadok óta antiszemita támadások célkeresztjében állnak, miszerint világuralomra törnek.

Március 15-én Caputo a szélsőjobbos Jack Prosobiec Twitter üzenetére válaszolt, aki azon csodálkozott, hogy Soros György liberális filantróp mennyit áldoz politika célokra, most pedig semmit sem tesz a járvány leküzdéséért. (Mint ismeretes, Soros több mint százmillió dollárral segíti a koronavírus elleni küzdelmet.)

Caputo válasza: „Viccel? Sorosnak politikai céljai megvalósításához kifejezetten SZÜKSÉGE VAN a járványra.” – Majd két héttel később a Twitteren Soros fényképét tette közzé „az igazi vírus” aláírással és halálfejjel illusztrálva.

Jewish Telegraphic Agency

 

támogatás
Pop up banner
[popup][/popup]